Osobni rekordi, odlični rezultati, novi natjecatelji…

I u subotu, 16.veljače Mladostaši su nastupili na PH za mlađe juniore i juniorke. Nekoliko osobnih rekorda, ali u prvom redu veliki trud i nastupi u nekim potpuno novim disciplinama su za svaku pohvalu, prvenstveno ovdje ističemo 3000 metara u obje konkurencije. Treba, dakako, još dosta raditi, ali početak je odličan. Ukupno najbolji su atletičarke i atletičari Zagreba, a Mladost je s dva srebra Manuela Jandrokovića na 15.mjestu, od 21 kluba koji je osvojio medalje. Uz imena Mladostaša koji su ostvarili svoje osobne rekorde u dvorani stoji oznaka PB (personal best):

Više...

Imamo rekord!

Osigurati normalno natjecanje u onoj maloj dvorani za više od 600 natjecatelja iz cijele Hrvatske, smjestiti roditelje, bake, tete, trenere i gledatelje, dobiti pohvale od sudaca i još se pridržavati satnice….možda nije svjetski uspjeh niti svjetski rekord, ali hrvatski svakako jest. Uostalom i HAS je to potvrdio. Ponosni smo što je otprilike 30 ljudi u organizaciji u subotu, 10.veljače iznjedrilo PH za kadetske uzraste u dvorani na Velesajmu.

Rezultati na terenu? I tu smijemo biti zadovoljni. Slavonija-Žito je prvi klub u Hrvatskoj, a Mladost je jako zadovoljna srebrom Marte Musladin, vrlo talentirane daljašice, no prvenstveno s brojkom od 60 natjecatelja i nastupom u većini disciplina. To je, kao i dosadašnjih godina, zapravo cilj Mladosti - širina, veliki broj sudionika i onda na tom podatku građenje kvalitete u svim elementima atletskoga sporta. Ostali su rezultati očekivani:

Više...