HAAK Mladost dao najboljoj - najbolje!

HAAK Mladost dao najboljoj - najbolje! foto: HAAK Mladost (slobodne za objavu)

Dvostruka olimpijska pobjednica, dvostruka svjetska prvakinja i četiri puta zaredom europska prvakinja, osvajačica čak 6 Dijamantnih liga i još niza drugih najsjajnijih odličja, Sandra Perković, zaslužila je da se i njezin klub - HAAK Mladost pobrine za njezine potrebe. Uz pomoć javnoga natječaja klub je osigurao svojoj najsjajnijoj atletičarki novi Ford S Max, dizel monovolumen. Direktor HAAK Mladost, Franjo Pavlović uoči Hanžekovićevog memorijala je Sandrinom treneru, također klupskom djelatniku, Edisu Elkaseviću predao ključeve novoga Forda u luksuzno-radnoj varijanti, s većim volumenom, da u njega mogu stati sve sprave i medicinska aparatura koja atletičarki njezinih dosega svakako treba gotovo svakodnevno.

- Sandra i njezin tim, treneri, fizioterapeuti i ostali, gotovo pola godine provode na putu, muče se s malim automobilima i transportom neophodne opreme, tako da smo u klubu odlučili osigurati joj uvjete kakve je svakako zaslužila i zato mi je iznimno zadovoljstvo njezinom treneru uručiti ključeve Forda. Sandri svi u klubu, od kadeta do seniora i članova nove uprave, od srca želimo da bude uspješna i sigurna da će imati podršku od kluba. Ovaj auto je korak prema još jednom olimpijskom zlatu u Tokiju, nadamo se, ali i garancija da može mirno trenirati u Zagrebu, na svojem stadionu Mladosti, u Medulinu ili gdje to god zaželi, te da može uspješno nastupati na najvećim mitinzima i prvenstvima - kazao je prilikom predaje ključeva Franjo Pavlović.

- Ovaj auto nije hir, na ovaj način cijeli tim zajedno s opremom može lagano i brzo putovati na pripreme i natjecanja. Uz to, ovdje su posebna ergonomska sjedala ojačana i prilagođena na poseban način, tako da Sandra može puno ugodnije putovati, pa i spavati, bez bojazni da će imati problema s leđima ili čak obnove ozljede leđa. Zahvaljujemo se svojem matičnom klubu na ovom nužnom pomagalu za najbolju hrvatsku sportašicu - rekao je Edis Elkasević, Sandrin trener.

Nakon iznimne sezone u kojoj je Sandra bacila novi hrvatski rekord u Belinzoni (71,41), te osvojila svjetsko zlato u Londonu, odličan je ovo pokazatelj da se i klupska ekipa HAAK Mladost maksimalno trudi pomoći najboljoj hrvatskoj atletičarki i sportašici da još dugo, dugo vlada atletskim bacalištima širom svijeta.

 

sandra ford 03

sandra ford 02

foto: HAAK Mladost (slobodne za objavu)

Video sadržaj