HAŠK Mladost nagradio Sandru i Edisa

HAŠK Mladost nagradio Sandru i Edisa Foto: Ines Jakopanec

Na redovnoj, 63. Skupštini HAŠK Mladost, održanoj u auli Sveučilišta u Zagrebu, Sandra Perković i Edis Elkasević nagrađeni su za uspjehe u 2016. tradicionalnim Trofejom Mladosti.

Sandra je najbolja sportašica sportskih klubova Mladost, a Edis je najbolji sportski djelatnik HAŠK-a.

Prije dodjele nagrada je predsjednik HAŠK-a, Tomislav Družak podnio redovno izvješće. Naglasio je kako je HAŠK u teškoj financijskoj situaciji, no kako pregovori s Gradom završavaju i kako se u dogovoru s gradonačelnikom nazire povoljno rješenje za sve klubove pod kapom HAŠK-a Mladost. U skladu s njegovim izvješćem bilo je i financijsko, no delegati klubova su prihvatili i jedno i drugo, nadajući se kako će se uskoro definirati situacija s vlasništvom objekata u Sportskom parku Mladost, te prihodi od korištenja istih.
Izabran je novi Nadzorni odbor, a donedavni predsjednik HAŠK-a, prof. emeritus Damir Karlović dobio je posebno priznanje za svoj predani rad na čelu HAŠK-a.

Osim već spomenutih, najbolji je sportaš HAŠK-a Luka Bukić (vaterpolo), najbolja ekipa su odbojkašice Mladosti, najbolja momčad dvojac na pariće veslačkoga kluba (braća Sinković), najbolji klub je HAVK Mladost, a prof. Boris Labar, koji se zahvalio u ime nagrađenih je dobitnik nagrade za životno djelo. Sandra i Edis zbog obaveza nisu primili nagrade, nego je to učinila naša tajnica Kornelija, no nagrade su vrlo vrijedne i za njih, ali i za naš klub! ?

Fotografije sa skupštine HAŠK Mladosti, foto: Ines Jakopanec

Video sadržaj