Uprava čestitala članovima kluba

Poštovani,

Hrvatski akademski atletski klub Mladost ponovo je ispisao važne i značajne stranice hrvatske atletske i sportske povijesti. Naša članica, Sandra Perković, četvrti je put za redom europska prvakinja! U ovome trenutku Sandra je najbolja hrvatska sportašica, a mi s ponosom naglašavamo – MLADOSTAŠICA!

Nova uprava kluba, koja je preuzela upravljanje klubom nedavno, svjesna je značaja i obaveza koje ovakav rezultat ima ne samo za naš klub, za Sandru ili za stotine djece koja svakodnevno dolazi u naš klub na stadion uz obale Save, već za sveukupnu hrvatsku atletsku i sportsku povijest. Ponosni smo što je među hrvatskim sudionicima EP u Amsterdamu bilo čak četvrtina – dakle troje - naših članova iz HAAK Mladost (osim Sandre Perković još i Mateo Ružić i Valentina Mužarić), što su svi opravdali sudjelovanje na najvećoj kontinentalnoj smotri i ponovno skrenuli barem djelomično pozornost na kvalitetu rada u našem klubu i kvalitetu rezultata koje već godinama postižemo u teškim uvjetima, kako za atletski, tako i za cjelokupni sport. Hvala im na tome, ponosni smo na njih.

Htjeli bismo kroz ovu čestitku našoj članici Sandri čestitati i svim hrvatskim atletičarkama i atletičarima koji su sudionici EP u Amsterdamu, kao i zaželjeti što više uspjeha hrvatskoj atletici u natjecanjima na OI u Rio de Janeiru! Kraljica sporta je i kroz ovaj uspjeh naše Sandre i njezinog trenera Edisa Elkasevića, te kroz rezultate naših članova i svih drugih sportskih kolega iz drugih klubova dokazala da je doista – kraljica!

Stipica Marković, predsjednik HAAK Mladost

Jura Ozmec, dopredsjednik HAAK Mladost

Zdravko Crnjak, Dalibor Šimić, Milan Radaković, članovi Uprave HAAK Mladost

Franjo Pavlović, direktor HAAK Mladost

Atletičarke i atletičari, treneri, članovi HAAK Mladost