Kup, drugi dan - Iskra!

Ni drugi dan finala Kupa na našem stadionu nije odisao nekim istinskim atletskim ozračjem, pa su takvi i rezultati, no za nas je najvažnije da je Iskra bila najbolja u bacanju kopljem već prvim hicem. U muškoj konkurenciji Mladostaši su ostali na sličnim plasmanima iz prvoga dana, no ukupno su s nastupima Nemeta i Srage skupili 63 boda i zauzeli 6.mjesto. Atletičarke, bolje rečeno Iskra Kralj je osvojila prvo mjesto, 12 bodova i klub svrstala na 13.mjesto u ženskoj konkurenciji. Sveukupno HAAK Mladost ima 2 prva mjesta i jedno treće, jedno četvrto, peto, 2 šesta, te po jedno sedmo, osmo i deveto. To je 75 bodova i sedmo mjesto od 20 klubova koliko ih je bilo na finalu Kupa.

Više...

Prvi dan finala Kupa: Arno i Jan!

Prvoga dana Finala Kupa Hrvatske za seniorke i seniore na našem stadionu, 15.9.2018. nastupilo je 7 Mladostaša, no ni jedna Mladostašica. Pobjeda Arna Markovića u bacanju koplja, te treće mjesto Jana Markovića na 110 metara s preponama bili su dovoljni za četvrto mjesto po broju osvojenih medalja, ali zapravo za 6.mjesto muške kategorije u ukupnom poretku klubova, s osvojenih 50 bodova. Nije nastupio najbolji Mladostaš, Mateo Ružić na 400 metara, a i zbog otkazivanja muške štafete 4 x 100 metara u zadnji čas klubu je oduzeto 5 bodova, što bi uz potencijalne bodove Ružića klub gurnulo barem jedno mjesto više. Najuspješniji su članovi Agrama, ispred Dinamo-Zrinjevca. Sveukupno, u bodovanju s atletičarkama, HAAK Mladost ima peto mjesto po broju medalja, te sedmo po broju bodova.
Evo malobrojnih Mladostaških rezultata prvoga dana finala kupa:

Više...

Kvalifikacije kadeta za kup

I dok se seniori spremaju za finale svojega Kupa, u Zagrebu 15/16.rujna, podsjetimo se mi kako su prošle naše kadetkinje i kadeti na kvalifikacijama u Varaždinu 31.kolovoza. Nekoliko odličnih plasmana, relativno veliki broj Mladostaša i dobro ozračje obilježili su taj put u Varaždin. Evo rezultata:

Više...