SANDRA PERKOVIĆ ZA SPORTSKE NOVOSTI: Pravila pišu ljudi koji nemaju veze sa sportom, a glas sportaša uopće se ne sluša

U trenucima kad su otkucavali posljednji sati lanjskog Europskog prvenstva u Berlinu, samo nekoliko minuta nakon što je njegova učenica primila peto kontinentalno zlato kojim je još jednom ispisala povijest, napravila nešto što nikome prije nije uspjelo, Edis Elkasević je u podnožju Olimpijskog stadiona poslao poruku koja je zvučala pomalo alarmantno.

Više...

Idemo u Makarsku!

Kao najstariji i najuspješniji hrvatski atletski klub u povijesti domaće atletike organizirali smo i ove godine pripreme za uzraste od mlađih kadeta do juniora, članove HAAK Mladost starosti od 11 do 18 godina. Cilj nam je Makarska, hotel „Biokovka“, spavanje je u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Polazak s našim autobusom, oslikanim u bojama kluba je u ponedjeljak, 22.travnja, u 8:00 sati ujutro. Sigurni smo da oni koji putuju sve čekaju s nestrpljenjem. Uspjeli smo roditeljima ponuditi ne samo dobre cijene, jer na žalost i roditelji moraju participirati, nego smo kao i uvijek imali razumijevanja za one s nešto slabijom financijskim situacijom, a posebno prema onima koji su nam povjerili više od jednoga djeteta. Uvjereni smo da roditelji to razumiju, a sigurni smo da će naši atletičari dati sve od sebe da maksimalno iskoriste ove pripreme kako bi napredovali u atletskoj hijerarhiji. Upravo zato i ide pun autobus atletičara, predvođenih s 4 trenera, dakle više od 50 ljudi! Najveće su to klupske pripreme u Hrvatskoj, sigurni smo u to. Jer, nije Mladost samo Sandra i njezine pripreme u SAD-u, Mladost su i ova djeca i njihove pripreme u Makarskoj!

Više...

Ni kros SN ne može bez Mladostaša

Članovi HAAK Madost bili su iznimno aktivni prošloga tjedna. Ne samo na HALS-u u Varaždinu, 14.travnja, nego i dan ranije, na tradicionalnom Krosu Sportskih novosti. Najveća je to i sasvim sigurno jedna od najvažnijih sportskih priredbi, koja već dugi niz godina dokazuje koliko je važno djecu usmjeravati prema sportu ili barem rekreaciji. Jasno, kad ste uz to članom atletskog kluba u kojem je važno pružiti što bolji rezultat, onda ne čudi da su i članovi HAAK Mladost bili ne samo aktivni, nego i uspješni. Nemojmo zaboraviti da je Mladost najstariji i sasvim sigurno jedan od najuspješnijih hrvatskih atletskih klubova u povijesti, pa spoj s Krosom SN ispada prirodan već dugi niz godina.

Više...