Milki i Sandri nagrade HAŠKA

Na izbornoj Skupštini Hrvatskih akademskih športskih klubova Mladost, Sveučilišta u Zagrebu 1903., čak dvije su naše predstavnice dobile Trofej Mladosti. Gospođa Milka Babović, dugogodišnja atletičarka Mladosti, TV novinarka i komentatorica, te aktivna društvena radnica dobila je Trofej Mladosti za životno djelo, koje joj je uručio dopredsjdnik Mladosti Josip Lucić. Milka je, iako narušenoga zdravlja, u 92.godini, slaboga vida, došla na Skupštinu i u vrlo kratkom obraćanju, sretna, zahvalila se na ovom njoj iznimno dragom Trofeju.

Osim Milke Babović, Trofej Mladosti, za godišnji doprinos, dobila je Sandra Perković. I u godini narušenoj Covidom-19, Sandra je održala visoku razinu uspješnosti i nije bilo prevelike dileme u društvu tko će i ove godine ponijeti Trofej. Zbog obaveza Sandra nije primila Trofej, nego je to u njezino ime napravio Franjo Pavlović, direktor HAAK Mladost.

Na Skupštini je izabran i novi predsjednik društva. To je Miro Pavlović, predsjednik odbojkaškog kluba HAOK Mladost, dosadašnji dopredsjednik HAŠK-a Mladost. Unatoč činjenici da je prije izbora postojalo 4 kandidata, Ivan Domagoj Milošević nije ni došao na izbornu skupštinu, povukavši kandidaturu, a isto je na samoj skupštini, održanoj u City Plazi Zagreb, napravio Bojan Mijatović. U glasanju dizanjem ruku više je glasova osvojio Miro Pavlović, za kojega su glasali i prestavnici HAAK Mladost prisutni na Skupštini, Stipica Marković, predsjednik, Jura Ozmec, dopredsjednik i Franjo Pavlović, direktor kluba.

Video sadržaj