Kolovoz i rujan pred nama

Odlično smo zakoračili u kolovoz 2020.! Manuel Jandroković je u Trstu popravio osobne rekorde na 100 i 400 metara, taman tjedan dana prije važnog natjecanja - Prvenstva Hrvatske za seniore, 8./9.8., na našem stadionu, u organizaciji HAS-a. Sad, kad se sezona koliko toliko formirala i natjecanja se održavaju, važno je uhvatiti kontinuitet rezultata i probati biti najbolji kad je najvažnije. Dakako, nije to sve u kolovozu. Nama kao klubu jako važno je i Pojedinačno PH za mlađe seniorke i seniore, 29/30.8., jer ga mi i organiziramo, dakako na našem stadionu. Kao i na prošlom natjecanju u našoj organizaciji, strogo se pazi na epidemiološke mjere, pa je to ključan razlog zbog kojega ne možemo gostima i natjecateljima ponuditi i okrijepu, roštilj, sokove, ali bolje da je tako, pa da iduće godine budemo opet “po starom” i najvažnije - zdravi.

Ove smo godine od HAS-a dobili organizaciju čak 5 natjecanja, 2 u dvorani, 2 na otvorenom i jedno planinsko prvenstvo, Pojedinačno i ekipno planinsko PH. Ovo potonje održat će se 13.9. na stazi u Mrkoplju, koju su već obišli i obilježili direktor Mladosti, Franjo Pavlović i poznati atletski organizator, Robert Franjković, pa ni malo ne treba sumnjati da je staza odlična i da će biti odlično pripremeljena. Uostalom, kad to Mladostaši nisu organizirali dobro?
Uz tekst pogledajte i snimke dijelova staze na Mrkoplju, koji postaje novo središte za pripreme ne samo Mladostašima i ne samo atletičarima, već i sportašima drugih sportova.

Video sadržaj

Mrkopalj, postavljanje staze za planinsko PH