Manuel!

Kad je prije 2 godine nova uprava Mladosti započinjala posao u reanimaciji kluba, jedan od ciljeva bio je da naši atletičari u prve 4 godine nakon starta počnu nastupati i za reprezentaciju. Dakako, pri tome nismo se toliko fokusirali na Sandru Perković, nego na mlađe, pri tom i na neke koji su iz kluba u međuvremenu otišli. Šteta. No, Prvenstvo Balkana za atletičare do 18 godina za Mladost je bilo vrlo uspješno. Još uspješnije za Manuela Jandrokovića!

Više...

Mlađe snage koje dolaze

Na državnom prvenstvu mlađih juniorki i juniora, u Rijeci, 29./30. lipnja, sudjelovali su i bili jako dobri i mladi Mladostaši. Manuel Jandroković prvo je ime natjecanja, s dva zlata, na 400 i 800 metara, s utrkama u štafetama i s osobnim rekordom na 400 metara (49.68). Još je stigao trčati i u finalu na 100 metara. Osobne rekorde postavljali su i Tara Marković na 100 i na 200 metara, Ivor Kleković na 100 i Ivan Periša na istoj dionici. Izvan konkurencije koplje je vrlo solidno bacala Iskra Kralj, a tik do medalje bila je Blanža Grgić na 400 s preponama. Ostali su rezultati u glavnom vrlo solidni, na razini očekivanja.

Više...

Kadetkinje i kadeti u Splitu

Na državnom prvenstvu u Splitu, 15/16.lipnja, nastupili su i naši najmlađi natjecatelji, kadetskog i mlađekadetskog uzrasta. Malo natjecatelja smo slali, dosta nastupa su imali, rezultati su u konačnici solidni. U konkurenciji mlađih kadetkinja i kadeta, sa srebrom Marte Musladin u visu Mladost je na 18.mjestu, sveukupno je Agram najbolji, a Mladost je na 24 mjestu.

Više...

Opsada

Ljeto nam se vratilo u grad. To najbolje možete vidjeti ako pogledate na jedini atletski stadion u glavnome gradu, Mladost. Prepun je bagera koji nešto, kao, rade. Navodno novu stazu za Hanžeka. Čestitam. Druga je stvar što su klubovi koji se tim objektom koriste to doznali samo 5 dana prije prisilnog iseljenja (to se u pravu zove deložacija), a HAS je zbog toga morao čak 3 prvenstva Hrvatske prebaciti u druge termine ili na druge staze. Toliko o tome kako se planira u najvećem gradu u državi, koliko ih je briga za sport i sportaše.

Više...