Ekipno kadetsko - dobar pokazatelj

Na našem je stadionu i u organizaciji našega kluba u srijedu, 22. svibnja, odžano ekipno kadetsko PH. U muškoj je konkurenciji 7 klubova u ukupnom poretku, pobjednici su kadeti Slavonije-Žita, a u ženskoj konkurenciji među 14 klubova najblje su kadetkinje ASK-a iz Splita. Za nas u klubu rezultati su dobar pokazatelj na što se ubuduće moramo usredotočiti, jer je Mladost kod kadeta na zadnjem mjestu, kod kadetkinja na 10. poziciji.
Evo rezultata Mladostašica i Mladostaša:

Više...

PH u štafetama

Zanimljiva ideja koja i u svijetu uzima sve više maha, trčanje prvenstava samo štafeta, u Hrvatskoj je imala svoju inačicu u subotu, 11.svibnja na našem stadionu. Na kraju natjecanja, najuspješnije su štafete Agrama (4 zlata, 6 srebra, 4 bronce), dok je 10. mjestu HAAK Mladost s jednom broncom naših brzih kadeta:

Više...

Memorijal Dinamo-Zrinjevca

Uvijek je lijepo na Memorijalu dr. Ivana Šebalja i Memorijalu Ivana Buljata, koji naši sportski prijatelji iz Dinamo-Zrinjevca organiziraju svake godine. Mladostašica i Mladostaša nije bilo puno, no u idućim godinama će nas svakako bivati sve više i više. Evo rezultata:

Više...

Bili smo u Makarskoj!

Pun autobus Mladostašica i Mladostaša, čak 54 osobe, uz 4 trenera, to je sažetak 6 dana i 5 noćenja u Makarskoj, na klupskim pripremama. Naši perspektivni i atletski marljivi kadeti i juniori odradili su sve zadane vježbe na najvišoj razini, tako da možemo reći da je klub odradio najbrojnije pripreme u posljednje vrijeme s visokom ocjenom. Na stadionu je bilo dosta teško raditi i naći termine, jer su osim velikog broja hrvatskih klubova u Makarskoj na pripremama bili i Slovenci, Mađari, predstavnici BIH, mnogi drugi, pa se stvarala gužva, ponekad i prevelika za normalan rad, posebno s mlađim uzrastima. Upravo zato, kao što na fotografijama i filmovima vidite, iskoristili smo odličan potencijal Makarske i mora, ali i prostora uz more. Trčanje po stubama, uz more, skokovi, međusobno nadmetanje, silna želja za napretkom, sve to je obilježilo naše pripreme. Sad treba dalje marljivo raditi i sve skupljeno na makarskom suncu pretočiti u dobre rezultate. Sigurni smo da će ih biti!

Više...