Nastavak prijelaznog roka

Već smo spomenuli kako je prvoga dana prijelaznoga roka u naš klub prešla Ivona Jerković. Njezinim stopama krenule su i druge odlične motkašice, pa Mladost postaje novi centar ženske motke u Zagrebu, a po rezultatima vjerojatno uskoro i u Hrvatskoj.

Više...

Tko je Marko Valičević?

Posljednjih mjesec dana HAAK Mladost se stalno nalazi u vrhu rezultata, posebno u utrkama srednjih i dugih pruga kod muškaraca. Sve ih je (maraton, polumaraton, 10.000 metara i kros) istrčao Ivan Dračar. No, uz njega ste stalno mogli vidjeti i mladog trenera našega kluba, Marka Valičevića. Završio je 3 godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s najboljim ocjenama, potom usmjerio atletiku, a u Mladosti smo mu dali priliku koju je on iskoristio iz prve!

Više...

Napokon dvorana najmlađima, napokon!

U HAAK Mladost već dugo pričamo i molimo predstavnike drugih klubova da shvate da pričamo o atletskoj budućnosti u Zagrebu. Pričamo da je najvažnije zimi osigurati uvjete ne samo najboljima, nego i najmlađima, da normalno treniraju. Dugi smo se niz godina snalazili s “tunelom” na vrhu bazena Mladosti, pa jedno vrijeme s dvoranom KIF-a, pa smo pomislili da će pamet prevladati i da će nakon izgradnje atletske dvorane na Velesajmu klinci dobiti svoj termin. Nisu. Misao da u jesen privlačimo djecu u klubove, a da ih odmah s prvim niskim temperaturama gubimo jer nemaju gdje trenirati kvalitetno nije se “primila” u glavama zagrebačkih trenera. Po njima, ili barem po većini, bolje je da dvorana bude prazna, nego da u njoj nađemo termin za djecu, za najmlađe.

Više...

Prijelazni rok za Mladost počeo odlično!

Nećemo se kladiti da je prva, ali svakako je među prvima koja je podnijela zahtjev za prelazak u novi klub ujutro 16. studenog, čim su se otvorila vrata HAS-a, čim je i službeno počeo prijelaazni rok. To je nova atletičarka Mladosti, koja je ovaj prijelazni rok odlučila doći u naš klub. Radi se o Ivoni Jerković, dugogodišnjoj atletičarki koja je nosila dresove velikog broja zagrebačkih klubova i koja još i danas bilježi solidne rezultate u skoku motkom, a sve je prepoznatljivija i kao trener mladim snagama, pa će i u Mladosti moći pokazati svoj rad.

Više...