Obavijest o terminima treninga!

Termini treninga u zimskom razdoblju!

Atletski vrtić: Utorak i četvrtak u 18:00 u tunelu iznad bazena Mladosti

Mlađi uzrasti od 1. do 4. razreda: ponedjeljak, srijeda i petak u 18:00 na Kineziološkom fakultetu ili u 19:00 u atletskoj dvorani na Velesajmu

Stariji uzrasti od 4. razreda dalje: ponedjeljak, srijeda i petak u 17:00 atletska dvorana Velesajam ili stadion Mladost

Više...

Kraj sezone

Sad možemo reći da je sezona na otvorenom konačno gotova. U Škabrnji je u subotu 20.listopada trčano PH u krosu, a Mladost je bila tamo više simbolično, no istina je da nemamo (još) prave kros trkače. Upravo ovakvim iskustvom možda ih za koju godinu stvorimo. Oni koji su nastupili dali su sve od sebe i to nam je dovoljno. Sad slijedi faza zimskih treninga, a drago nam je da smo u Zagrebu dobili dvoranu koja će umnogome nadoknaditi potrebne treninge svih naših kategorija, iako ćemo, dakako, i dalje biti i na stadionu i u čuvenom “tunelu” iznad bazena.

Više...

Pojedinačno prvenstvo HALS-a, Varaždin

Ponovo smo, 14.listopada, bili u Varaždinu, no ovoga puta to je bilo baš specifično. Mladostaši su putovali „svojim“ autobusom, a da stvar bude upečatljivija, ni taj nam nije bio dovoljan, pa smo morali na put s dva autobusa. Pogledajte u galeriji slika kako je to lijepo i upečatljivo. Prvi smo klub u Hrvatskoj (atletski, dakako), koji se s time hvalimo, da imamo „svoj“ autobus, a da na natjecanje idemo s više od 100 natjecatelja.

Dodatni razlog za dobro raspoloženje je i ukupno 10 zlata, 9 srebra i 10 bronci, tj. 29 medalja u Varaždinu, posebno je lijepo bilo vidjeti naše brojne pobjedničke štafete. Najuspješniji klub je Međimurje (15-12-7), ispred Slobode iz Varaždina (12-8-9).
Rezultati? Pogledajte:

Više...

Odradili smo jesenski roditeljski sastanak

Na početku zimske sezone HAAK Mladost je pozvao roditelje djece, članova kluba, na zajedničku razmjenu mišljenja. Predsjednik kluba Stipica Marković i direktor kluba, Franjo Pavlović iznjeli su glavne smjernice kluba. Oni su napomenuli da dolazi zima, a da se zagrebački Rotor zatvara i da će uskoro biti teško putovati djeci i roditeljima prema klubu. Isto tako, kako je nova atletska dvorana na Velesajmu spremna za prihvat atletičara, u klubu se priprema raspored djece po turnusima, ali i po mjestu stanovanja, kako bi im lakše i brže bilo doći do mjesta gdje će trenirati, da ne gube vrijeme putujući preko Rotora. Mladost, koja ove godine slavi 115 godina postojanja i učlanjeno ima gotovo 500 djece, želi što bolje organizirati prihvat djece na različitim lokacijama, kako bi se lanjski trend ostanka na treningu i u zimskim mjesecima nastavio i ove zime. Mladostaši će ove zime trenirati na stadionu, u tunelu iznad bazena, te u novoj dvorani na Velesajmu. Roditelji su u tom planu od naizmjerne važnosti. Mladostaški treneri, uvijek prepoznatljivi, u lijepim i upečatljivim klupskim trenirkama, uvijek su na raspolaganju svoj djeci, pa i onima koji možda pogriješe mjesto ili vrijeme treninga. Skrb o djeci je stalna i najvažnija obaveza kluba, pa je i ovakvo druženje i sva buduća druženja važno.

Više...