Sandra i Edis odlikovani!

Predsjednica Republike odlikovala je veliki broj znanstvenika, kulturnih djelatnika i sportaša za doprinos u 2017. godini na posebnoj svečanosti održanoj 15. studenog. Među sportašima su i dvoje naših članova: Sandra Perković odlikovana je Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom za izniman sportski uspjeh i osvajanje zlatne medalje u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Londonu 2017. te doprinos promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu.

Više...

Prijelazni rok

Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza na sjednici 2. studenoga 2017. usvojio je odluku o ovogodišnjem prijelaznom roku. Svi atletičari koji žele promijeniti klub moći će Zahtjev za prijelaz u drugi klub podnijeti u razdoblju od četvrtka 16. studenog do srijede 29. studenog. Pozivamo sve atletičare koji se žele pridružiti našem klubu i preći u HAAK Mladost da se jave u tajništvo kluba radi dogovora.

Više...

Pripreme kadetkinja i kadeta HAAK Mladosti u Selcu

Na pripremama HAAK Mladosti, Zagreb u Selcu na poziv gradonačelnika Marijana Karlića boravilo je 11 atletičara i treneri Dalia Janić i Franjo Pavlović. Pripreme su odrađene po lijepom vremenu od 27. do 31.10. 2017. Domaćinski smještaj je bio u hostelu Little Sea Horse - Mali morski konjic. U razgovorima sa gradonačelnicima Selca i Crikvenice pokazan je veliki interes za izgradnju atletske staze. Budući da već postoji asfaltna podloga od 6 staza direktor HAAK Mladosti je izrazio zadovoljstvo tom inicijativom i ponudio pomoć u ostvarenju tog projekta na samo sat i pol od Zagreba. Blizina destinacije otvorila bi brojne mogućnosti za sve zagrebačke klubove.

Više...