Među najboljima - Mladost!

Hrvatski atletski savez je u prostorijama “Kraša” u Zagrebu priredio svečanost proglašenja najboljih u 2017. Među dobitnicima je i HAAK Mladost i to SANDRA PERKOVIĆ kao najbolja seniorka u 2017., EVA MUSTAFIĆ, najbolja juniorka Hrvatske, a klub je među laureatima za uspješnu organizaciju natjecanja u 2017.

Više...

Otvorena atletska dvorana

Zagreb, petak 16.02.2018 je uistinu povijesni dan za hrvatsku atletiku!

U društvu atletičara, gradonačelnika Bandića i brončanog Stipe Žunića dvoranu je svečano otvorila ponajbolja svjetska atletičarka dvostruka olimpijska pobjednica, članica HAAK Mladost, Zagreb - NAŠA SANDRA PERKOVIĆ.

Više...

Ponovo Rijeka, bez pravog rezultata

U riječkoj se dvorani na Kantridi 10. veljače održalo dvoransko prvenstvo za kadete i kadetkinje. Među 26 klubova naši su najmlađi natjecatelji ostali u skupini klubova bez ijedne medalje, najbolji su i u muškoj i u ženskoj konkurenciji bili članovi Zagreb-Ulixa s 4 zlata i 2 srebra.

Rezultati Mladostašica i Mladostaša:

Više...

Kombi HAAK Mladost – 115 godina atletskog kluba Mladost

Atletičari HAAK Mladosti, Zagreb s klupskim KOMBIJEM! Atletičari zagrebačke Mladosti ušli su u 115. godinu postojanja (osnovano 1903.) s klupskim kombijem! Najmasovniji zagrebački atletski klub, klub koji je je prema tablicama HAS-a ostvario najveći napredak u 2017., nastavlja s akcijama koje će pridonijeti boljim rezultatima na tartanu. Klupsko vodstvo osiguralo je kombi vozilo s kojim će članovi kluba putovati na natjecanja širom Lijepe naše. Nakon što su 2017. g. osigurali auto za svoju najpoznatiju članicu - Sandru Perković, sad su i ostali natjecatelji dobili siguran prijevoz. Kombi je prigodno uređen i vrlo prepoznatljiv, a na njemu se mogu naći podaci o upisima u klub i o 115 godina povijesti. Zeček na njemu osmjehom dokazuje dobro ozračje u klubu, koji se polako vraća na vrh hrvatske atletike.

Više...