Kristina Šteković

Rođena u Zagrebu 9. 2. 1982. godine. Završila Kineziološki fakultet, smjer Osnovne kineziološke transformacije. Za vrijeme studiranja radila je kao voditeljica gimnastike za predškolski uzrast. Trenutno vodi nastavu TZK na Prirodoslovno matematičkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu kao vanjski suradnik.

Više...

„Naš“ David odličan

Iako je član Atletskog kluba za osobe s invaliditetom URIHO, Davida Fogatića smo prigrlili u našu mladostašku obitelj. Trenira ga naša Dalia Janić. I trenira ga više nego odlično,. Prošloga je vikenda nastupio na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za paraatletičare, u Splitu. Kao što smo očekivali i kako je i najavljivao, pobjedio je u svojoj kategoriji i na 100 i na 200 metara. Budući da je cijelo vrijeme puhao jak vjetar u prsa, koji usporava sprintere, rezultati su također solidni – na 100 je trčao 12.67, dok je na dvostruko dužoj dionici imao 26.12. Sad ga do ostvarenja još boljih rezulta čekaju još neki nastupi, prvo u Kragujevcu, na Otvorenom prvenstvu Srbije, već 26./27.svibnja. I tamo će nastupiti na obje sprinterske dionice, a mi mu kao „našem“ želimo sve najbolje.

Više...

Višeboji: sjajno!

Organizirali smo u vikendu 12./13. svibnja Otvoreno prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Slovenije u višebojima. Dva dana je na našem stadionu vladala vreva, suci su se dogovarali o promjenama satnica, tražili su se novi vortexi, uživalo se u atletici, ali i u pratećim veseljima, poput roštilja ili Heineken partyja. Dovoljno je samo citirati članove sudačke organizacije, koji su za sav naš klupski trud imali pregršt lijepih riječi, najčešće "sjajno!". Gotovo 200 sudionica i sudionika iz 36 klubova (9 iz Slovenije) imali su slične riječi za naš trud, pa su nam samo dali poticaja da dogodine napravimo još bolju priču. Uostalom, fotografije Renata Branđolice i video uradci našeg direktora Franje Pavlovića najbolje će dočarati ozračje, kako na terenu, među natjecateljima, tako i na i pod tribinom....

Više...