Vratio se HALS!

U nedjelju, prvoga dana rujna, ponovo smo bili na natjecanju Hrvatske atletske lige sjever, u Varaždinu. Ovoga puta, za razliku od proljeća, Mladost je bila u znatno skromnijem izdanju, trenerica Dalia Janić vodila je samo troje natjecatelja. No i u takvom rasporedu Mladost je s dva srebra Josipe Klišanin osma u poretku limačica, a drugo mjesto Marte Musladin u skoku u vis bilo je dovoljno za deveto mjesto kod mlađih kadetkinja. U konačnici, niti u poretku seniora Mladost nije zadnja, David Fogadić osigurao je sedmo mjesto ukupno.

Više...

Preuređeni stadion otvoren!

Milan Bandić, Gradonačelnik Grada Zagreba, bez čije pomoći (i financija) ne bi bilo preuređenja stadiona, našao je vremena otvoriti preuređeni stadion Mladosti, u prvom redu za potrebe atletskog mitinga Zagreb, no svakako i za naše, klupske, ali i potrebe zagrebačke i hrvatske atletike.

Više...

Dolazi Hanžek

Stvar je jasna, pitanje se postavlja samo po sebi – treba li zbog Hanžeka ubiti hrvatsku i zagrebačku atletiku? Naime, ono što mnogi posjetitelji Mladosti, a od prije nekoliko godina i Fontana početkom rujna, ne znaju jest činjenica da zbog Hanžeka usred sezone dolazi do tektonskih poremećaja unutar zagrebačke atletike, u najmanje 3 ZG kluba.

Više...

Sandra najbolja

Eto, prošli vikend, 10.kolovoza u subotu imali smo prilike uživati u odličnom rezultatu i, dakako, prvom mjestu naše Sandre Perković na ekipnom natjecanju 2.lige u Varaždinu. I Sandra je sama rekla da s pobjedničkim hicem 68.58 m sad sve sjeda na svoje mjesto, da su ovu godinu zbog datuma održavanja SP u Dohi odlučili drukčije raditi i pripremati se baš za SP, da zato nije bilo sličnih rezultata ranije u sezoni.

Više...