Juniorke i juniori u Splitu blistali: 4 zlata, srebro i bronca!

U Splitu je u vikendu 16./17. lipnja na rasporedu bilo pojedinačno prvenstvo juniorki i juniora. Malo Mladostaša, ali puno medalje, to je sukus. Dominacija u bacačkim disciplinama je više nego očita: 6 medalja koje su osvojili četvero Mladostaša, od toga 4 zlata, 1 srebro i 1 bronca, a dva zlata je uzeo odlični Arijan Tiku, srebro i broncu Marija Balenović. Ovim je nastupom na neki način stavljena točka na ovaj dio sezone, koji svakako treba gledati kroz prizmu brojnosti Mladostaša, što se osjeća polako i u rezultatima. Nakon dugo godina Mladost ima natjecatelje u svim kategorijama, na svim natjecanjima, pa čak i kad se neka natjecanja, kao ovoga vikenda, preklapaju.

Više...

HALS - 7 prvih, 4 druga i 5 trećih mjesta!

Mladostaši baš vole HALS. U nedjelju, 17.lipnja u Varaždinu je bilo gotovo 40 Mladostašica i Mladostaša, impresivno i gotovo najbrojnije. Nije ni čudno da su i rezultati sve bolji, pa su limačice ukupno prve ispred Zagreba i Dinama, limači su deveti od 15 klubova, mlađe kadetkinje su šeste u kategoriji 23 kluba, mlađi kadeti treći iza Slobode i Oroslavja, starije kadetkinje pete, kao i stariji kadeti, mlađi juniori su ukupno treći iza Bjelovara i Zagreba, a svakako je lijepo vidjeti treće mjesto seniora iza Bjelovara i Dinama. Primjećuje se i dominacija u skoku u dalj u svim mlađim kategorijama, pa nas to jako veseli, kao i ukupno 7 prvih mjesta, 4 druga i 5 trećih mjesta.

Više...

Zaštita podataka

1. UVOD

HRVATSKI AKADEMSKI ATLETSKI KLUB (HAAK) Mladost, priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem Internet stranice www.haak.hr prikupi.

HAAK MLADOST prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. vođenje evidencije članstva, članarina i slično).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.haak.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

Više...

4 grada, 3 medalje, 2 super rezultata: Jandroković i Grgić

Nije uobičajeno da se natjecanja u atletici održavaju petkom, no tradicionalni četveroboj 4 grada održan je u Budimpešti 15. lipnja. Natjecanje je to Zagreba, Bratislave, Ljubljane i Budimpešte za uzrast 16 godina.

Za Mladostaše je bilo jako dobro, jer su za Zagreb osvojili 2 od 3 ukupno zlata, odnosno 3 od ukupno 7 medalja Zagreba. Nastupilo je 6 naših članova, no svakako izdvajamo troje. Manuel Jandroković istrčao je ludo brzih 50.44 na 400 metara i osvojio zlato, uz to je na stotki imao 11.47, za četvrtu poziciju. Još je popunio i zagrebačku štafetu 4 x 100 metara. Bravo!

Više...