Poziv na klupske pripreme u Makarskoj

HAAK Mladost organizira klupske pripreme u Makarskoj u hotel Biokovka od 3. do 8. travnja 2018. Polazak je kombijima utorak 3.travnja u 13h, a povratak je predviđen u nedjelju u 13 h poslije treninga i ručka. Svi zainteresirani članovi mogu se javiti u tajništvo. Za roditelje atletičara slabijeg imovinskog stanja pripremili smo pogodnosti o kojima se informacije također mogu dobiti u tajništvu.

Više...

Bolji nego lani!

U Koprivnici je u subotu, po vrlo neugodnom, hladnom i kišovitom vremenu održano PH u krosu. Više od 500 natjecatelja u 12 utrka dalo je sliku o vrijednostima hrvatskog kros trčanja. Što se Mladostaša tiče - bolje nego lani! Blanža Grgić ostvarila je najbolji rezultat, treće mjesto u utrci kadetkinja, a zajedno s kolegicama iz kluba najuspješnije su u mladostaškoj koprivničkoj koloniji, odnosno u svojoj su kategoriji bile četvrte. Ukupni poredak kazuje da je Agram najbolji, a iako u 5 utrka nismo imali predstavnike, ukupno gledano u muškoj i ženskoj konkurenciji Mladost je 8., odnosno sveukupno sedma. Za kraj, po kategorijama Mladost je:

Više...

Mladost ide „obojati“ ekipno PH

U Koprivnici se u subotu, 17.ožujka odvija Ekipno PH u krosu. Mladostaša će biti čak 44 u svim, najviše mlađim kategorijama, a uz naše trenere Koprivnica će se žutjeti i crvenjeti kad svi oni protrče u novim dresovima i trenirkama. U konkurenciji će biti 23 djevojke i 21 mladić, što nas čini sretnima, ali i ponovo dokazuje da smo klub koji ima koga (i kako) poslati na ovo važno natjecanje. Ove godine će Mladost u svibnju ugostiti na našem stadionu višebojsko PH, pa nam je važno pojavljivati se i na svim drugim državnim prvenstvima, jer mlade ljude Mladostaše, u skladu s našim 115 godina starim tradicijskim vrijednostima moramo naučiti da cijene ovaj lijepi sport, protivnike i suce. Ukratko, 7 natjecatelja trćat će kros 4 km, 7 će nastupiti na 1,5 km, a toliko će ih biti i na dionici od 1 km. Djevojke će trčati 2 km (6 Mladostašica), 1 km (10) i 0,8 km (7). Medalje? Nema pritiska ni na koga od natjecatelja.

Više...

Sandra preko 69 u Splitu

Nakon Zimskog bacačkog prvenstva Hrvatske, u Splitu je Sandra Perković u ponedjeljak 5. ožujka hitnula disk na daljinu 69.13. Očito su uvjeti bili bolji nego 2 dana ranije kad se najbolja hrvatska bacačica žalila na uvjete, a jedino malo žalimo što Sandra nije imala nikakvu konkurenciju. Da barem jest, jer ako baca blizu 70 metara bez konkurencije… Serija je bila x; 67.49; 65.89; x; 69.13; 66.44. I s ovim hicem sandra je još malo ojačala svoju prvu pozivciju na svjetskim ljestvicama.

Više...